Tuoreet leipomotuotteet kahviloihin ja juhliin Helsingin seudulla

Ota yhteyttä

Leipomo Ajan-Herkku Oy valmistaa maukkaat makeat ja suolaiset leipomotuotteet pitkin perintein Helsingissä. Toimitamme leivonnaisia sekä suuriin että pieniin kahviloihin Helsingin seudulla. Voit tilata leivonnaisiamme kakuista pasteijoihin ja pulliin myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin ja juhliin.

 

Tarjoamme joustavan ja toimivan palvelun kahviloille ja yksityisille asiakkaille. Toimitamme sovitut kakut ja leivonnaiset suoraan tilaajalle sovitun aikataulun mukaan. Esimerkiksi kahviloihin toimitukset tehdään varhain aamulla niin, että kahvilan asiakkaat pääsevät nauttimaan uunituoreista herkuista. Tuomme leivonnaiset omalla autollamme, joten voit olla varma, että tuotteet saapuvat ajoissa. Kysy rohkeasti lisää tai tee tilauksesi saman tien!

Kattava valikoima leivonnaisia ja kakkuja

Valmistamme maukkaita suolaisia ja makeita leivonnaisia asiakkaiden toiveiden mukaan. Suolaisiin herkkuihimme kuuluvat muun muassa erilaiset täytetyt sämpylät ja patongit sekä pasteijat ja piiraat. Täytteet valitaan toiveidesi mukaan.

 

Makeita leivonnaisiamme ovat muun muassa munkit, viinerit, pullat ja erilaiset kakut. Valmistamme myös suolaiset voileipäkakut sekä kahviloille että yksityisjuhliin.

 

Teemme leipomotuotteita tarvittaessa myös erityisruokavaliota noudattavien tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme! Kerromme mielellämme lisää valikoimastamme.

Tutustu hinnastoon

Maistuvat herkut myös yksityisjuhliin

Lähestyvätkö tärkeät syntymäpäiväjuhlat tai jokin muu merkkipäivä? Valmistamme monipuoliset herkut myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin kotien juhlista kokouksiin. Tilaustuotteet toimitetaan suoraan tapahtumapaikalle täsmällisesti sovitun aikataulun mukaan.

Meiltä saat etukäteen tilattuna makeat kakut, voileipäkakut, suolaiset ja makeat piiraat sekä erilaiset pienemmät leivonnaiset. Teemme mielellämme tilaustuotteita esimerkiksi kotien tärkeitä juhlapäiviä varten.

 

Leivonnaistilaus on toivottavaa tehdä viimeistään 3–4 päivää ennen juhlaa, sillä lyhyemmällä varoitusajalla emme voi taata kaikkien tuotteiden saatavuutta. Vältä juhlastressi ja tilaa herkut kätevästi ammattitaitoisilta leipureiltamme!